30 Kasım 2008 Pazar

''Zavallı'' Erdoğan Arıca!! - Zavallı Rıdvan

Futbol şov işidir. Futbol güzelliktir, görüntüdür, şık hareketlerdir, çalımlardır. Göz zevkidir. Avrupa Messi, Ronaldo çalım atınca, artislik hareket yapınca, oo oo ne süper hareket deniyor. Hayranlıkla izleniyor. Ee bu maçta lincoln yapınca ne değişti, ey Erdoğan Arıca.

Sen hangi sıfatla Lincoln'ün üzerine yürüyorsun? Sen kimsin? Sen kimsin? Lincoln ne rakibe küfür etmiştir, ne hakaret etmiştir, ne senin futbolcuların gibi kasaplık yapmıştır.. Sadece 'futbol' oynamıştır. Sanane be adam yaptıysa. Sen futbol oynatsana takımına.

Yorumculuk yap. Teknik direktör ol. Nöbetçi teknik direktörlük yap. Senelerdir tek başarı kazanama. Sürekli düşen takımların nöbetçi hocası ol. Bi bok yapma yani. Sonra gel Lincoln'e dayılan.

Ulan futbol bu futbol. Şov. Güzellik. Senin o küçük beynine sığmayacak güzellikte bir şey futbol. Lincoln tribünler için, kendi için, takımı için yapmıştır. Sana ne Erdoğan Arıca? Sen kimsin?

Lincoln bugün yine 10 numara futbol oynamıştır. Takımının en iyilerindendir. Zekası ancak dayılanmaya yeten 'küçük' Erdoğan Arıca, aklınca artislik yapmıştır. Ona diyecek tek kelime; televizyonlardan göründüğü gibi olduğu, nöbetçi td kalitesinde olduğu, sıfatsız amaçsız gereksiz artist olduğu, yani ''Zavallı'' olduğudur.

Edit: Ulan yönetim, ulan hoca, ulan takım; sahip çıkın Lincoln'e be. Sanki yanlış bir şey yaptı yahu. Güzellik ulan bu, futbol bu. İsmail Güldüren olacağına Lincoln olsun, Arda olsun, Alex olsun be. Seviyesiz aptal Arıca..

Edit 2: Taraftar, lincoln bu kadar iyi oynuyorken bu kadar takımı sırtlıyorken, oyuncusuna sahip çıkmalı, onu ezdirmemelidir. Son sözüm de Arda'ya: Senin işin orada Arıca'yı sakinleştirmek değil, takım arkadaşını korumaktır Arda. Sen takım arkadaşını, Lincoln'ü, Galatasaray'ı koruyacaksın, senin görevin bu.

Edit 3: Şu Erman'ın Lincoln'den ne isteği var be anasını satayım. Her boka bir şey söylüyor. Tarafsız ol be adam. Ayıp be. Galatasaray kazanınca hakeme bok atın hemen. Lincoln'e bok atın hemen. Ayıp ya. Ayıp be. Ulan aldığınız paradan utanın be.

Rıdvan Dilmen; Lincoln için, topuk pas verme, no-look pas atma, top sektirmeyeceksin dedi. Allah'ından bul diyorum bende. Allah'ından bul be. Ayıp be. Sen kimsin be. Yuh ya. Bu kadar olamaz ya. Allah ıslah etsin sizi be. Lincoln fazla size be.

1 yorum:

abeyle dedi ki...

ta amına koyayım