26 Kasım 2008 Çarşamba

Ayıp! Orası Galatasaray!

Adnan Polat: Bizi yüzüstü bıraktı gitti, ayrılmasına şok olduk... (kalli için söylenen sözler..)

Kalli: Bana tetikçilik yaptırdılar kadrodan adam yollattılar, işime karıştılar.. (Polat için söylenen sözler)

-Takımın süperyıldızlarından Lincoln'ü küstüren 1 sezon hayatı zindan eden, en verimli döneminde kadro dışı bırakan hoca değil mi Kalli?

-Hani o orta sahada Servet-Lincoln ikilisini oynatan hoca değil mi Kalli?

-Bütün oyuncuların nefret ettiği, takımı yönetimi yarı yolda bırakan hoca değil mi Kalli?

Ve siz bütün bunların üzerine Kalli'yi ''teknik danışman'' (?) olarak göreve getiriyorsunuz.. Nedir teknik danışman? Ne iş yapar? Skibbe'nin yardımcıları gönderdiniz birde üzerine bu kadar olaydan, sözlerden sonra Kalli'yi getiriyorsunuz. Güya Skibbe ile alakası yokmuş. El insaf ya. Hakikaten bu kadar düşemez Galatasaray yönetimi. Ayıp ya.

Orası Galatasaray.. Siz var olan bütün gelenekleri, Galatasaray görgüsünü paramparça ettiniz. Sizin yaptığınız en kibar ifadeyle ayıptır. Ayıp..

Adnan Polat ve yönetimi, Canaydın felaketinden sonra Galatasaray'a ilaç gibi gelmiş, çok doğru işler yapmıştır. Ama bunlar, bu yapılanlar olmaz, olamaz. Orası Galatasaray. Siz bu kadar düşemezsiniz. Yahu aklım almıyor, bu kadar olay yaşanmış, bütün basının önünde adama bizi yarı yolda bıraktı gitti demişsin birde üzerine göreve tekrar getiriyorsun. Olur mu ya?

Nedir bu Kalli hayranlığı ya. Ne işiniz var sizin hala Kalli ile? Bunlar Galatasaray geçmişine geleneklerine sığar mı? Ne olacak Lincoln, Arda, Kewell bir anda sönse? Kim hesabını verecek bunun?

Ayıp ya. Ayıp. Olmaz bu kadar. Olimpiakos'u da izlemişti Kalli. Hani yönetici Mehmet Helvacı '' işini iyi yapan devam eder'' demişti ya Kalli için. Hani Adnan Sezgin de ''yok öyle bir şey Kalli görevde değil'' demişti. Hani siz birde Skibbe'nin yardımcılarını göndermiştiniz. Hani birde Terim'le görüşmüştünüz. Hani Skibbe görevde iken!!

Sizin yaptıklarınız Galatasaray'a yakışmıyor. Ayıp. Tek kelime ile Ayıp...

Hiç yorum yok: