2 Kasım 2008 Pazar

Eskişehir-Fenerbahçe 2-2

Maç öncesi Fener'in zorlanacağını düşünmüyordum açıkçası. Tahmin ettiğim, Eskişehir'inde bursa gibi havaya girerek oynamasıydı ki hiç öyle olmadı. Rıza Çalımbay hakikaten taş gibi bir takım çıkartmış ortaya. Maçta değinilecek 4 ünsur var bana göre.

Alex: Elinden geleni yaptı yine ama kadro kalitesi zayıf diyoruz anlatamıyoruz. Pes oynanmadığından Alex her maçı kazanmaya yetmiyor. Hele rakip köpek gibi koşarken.

Guiza: Büyük fiyasko. Eh be arkadaşım neyi atıcan Allah aşkına. Göstermelik koşularla olmuyor bu iş. Gol atman lazım. Maalesef traş makinesi olma yolunda ilerliyor Guiza.

Eskişehir bütünlüğü: Hele 10 kişi kaldıktan sonra saygı duyulacak bir iş yaptılar. Kazanabilirlerdi bile. 10 kişi ile Fener'i maç ''2-2'' iken baskı altına almak büyük iş. Youla az bir topçu olsa bugün sonuç farklı olabilirdi.

Hakem: Direk kararları anlatamam burada ama çok çok kötüydü diyebilirim rahatlıkla. Maçta bi hakem niye bu kadar öne çıkar anlayamıyorum. Bırak arkadaş sen sadece maçı yönet, adil ol. Niye bu kadar ön plandasın hep. Genel Türk hakemleri gibi. Yani, Fenerbahçe lehine verdiği fazlaca yanlış karar vardı bu da sonuca etki etti..

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
we could see a patetic Fenerbahçe defensive line during this game
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)